Oprettelse af en online dating-konto er så let, som du kunne forestille dig. Du henter en app, eller går på en dating hjemmeside, skriver en vittig profil, vælger et par smigrende fotos og begynder. I modsætning til at sidde i en bar, starte et nyt job, få opsat af venner eller nogen af ​​de andre traditionelle måder at møde nogen på, kan det tage et par minutter at matche en fremmed online. Og hvis vi er ærlige, kan den slags være skræmmende, hvis du er ude for at finde et seriøst forhold.

Når du mødes i det virkelige liv, er du i stand til at læse kropssprog, høre nogens stemme tone og i mange tilfælde føle deres energi, men når du går online, er de ord, du bruger, og tidspunktet for dine svar underlagt alle slags fortolkninger. Det er virkelig let at tage de forkerte antagelser eller få ting til at betyde noget, de ikke gør.

Online dating kan være vanskelig, da der er masser af ukendte faktorer, der går ind i processen. For at føle sig mere sikker på at sætte dig selv onine, skal du skal være opmærksom på de detaljer, der kommer, inden du sender meddelelser. Det vigtigste første skridt, når du bygger din online datingprofil, er at føre et attraktivt, nyligt og klart foto af dig selv. Det andet trin er at bruge tid nok på din profil for at sikre dig, at du tiltrækker den rigtige person til dig.

Når du har matchet nogen, du er interesseret i, og det vil ske, er den næste ting at huske på, hvordan man leder en konstruktiv samtale. Her er de 5 etiketteregler, der bør følges, og de fem adfærd, der skal undgås, så du kan navigere i online datingverdenen med selvtillid.

De 3 etiketter at følger

  1. Følg lignende principper for tvivlsomme fødevarer i køleskabet; Når du er i tvivl, skal du smide det ud.
  2. Kan det du er ved at sende opfattes stødende eller dårligt timet, skal du ikke sende det.
  3. Spørg efter en mening fra en god ven, eller arbejd med en datingcoach, hvis du har brug for det.
  4. Svar altid nogen, der bruger positivt sprog og en venlig tone.
  5. Vis interesse baseret på det, du ser. Kommenter direkte på de ting i personens profil, og uddyb hvorfor du finder det interessant. Prøv at nævne noget om deres profil, du kunne lide for at bygge en fælles platform og forsøg at gøre det spændende!

Du får kun én chance for at gøre et godt indtryk. Her er de 5 adfærdsregler

  1. Hvis du sender nogen besked for første gang, skal du stille et spørgsmål for at holde samtalen i gang. Igen. Stil opfølgende spørgsmål og vis en ægte nysgerrighed om, hvem de er. Og send ikke flere beskeder på samme dag, hvis de ikke svarede på din første meddelelse.
  2. Antag ikke, at nogen ikke er interesseret, hvis de ikke sender dig besked med det samme, de kunne have travlt, og når alt kommer til alt ved de ikke, hvem du er.
  3. Vær opmærksom, når du bruger sarkasme eller upassende vittigheder for at få deres opmærksomhed, kan det let misforstås
  4. Bliv ikke vred. Send aldrig en vred meddelelse, hvis nogen ikke svarer dig med det samme.
  5. Som udgangspunkt kald ikke ikke nogen honey, skat eller lignende, uden I har haft en god og lang forudgående chat over tid.