Hvad enten du kalder dem hørebøffer, hovedtelefoner, høretelefoner, over ear, in ear, bluetooth headset så har Headaudio lige hvad du skal bruge. De føre alle de gængse mærker og modeller, ja de har enddog også forstærkere til disse.

Man kan tro at en hovedtelefon er en hovedtelefon men der tager man fejl, måske da de blev opfundet af den amerikanske flåde til jagten på ubåde var det så simpelt, men det er det ikke i dag, det er det langt fra.

For bare at nævne nogle af de mest kendte mærker de har :  Beyerdynamic, Bluedio, Buttkicker,  Firestone Audio,  Fostex,  Grace Design, Grado, iBasso, Jabra, Noontec, OPPO, Parrot, Philips, Pro-Ject, Shure, Sony, SoundMagic, SteelSeries, Ultrasone og WireWorld og så kan man godt regne med at hvert mærke har mange forskellige modeller som igen kommer i flere forskellige farver.

Hvordan finder du så lige netop dem du har brug for, det kommer så an på hvad du leder efter? er det høretelefoner til løb eller sport?, skal du bruge et headset på dit arbejde hvor du bruger det til ip telefoni? eller er du en af de audiophile hvor selv det bedste ikke er godt nok?.

Det kan også være at du bruger headphones når du taler i eller lytter til musik på din smartphone, og dem der kom med telefonen simpelthen bare ikke var gode nok.

Hovedtelefoner eller headset hvad man nu end kalder dem fik først sit gennembrud med computeren og ipod men brød for alvor igennem da smartphonen blev alle mands eje.

Idag er det meget almindeligt at se folk gå med høretelefoner på på gaden, det var det ikke bare for få år tilbage.

 

Vil du gerne holdes informeret om hvad der er af nyheder inden for branchen så klik ind på headaudio.dk