Julen er traditionernes tid – og traditionen tro er elektronik til hjemmet særdeles populært under danskernes juletræer.

Hvis du elsker elektronik og fede gadgets, så kan du godt begynde at glæde dig til juleaften.

Sådan lyder det fra Elgigantens administrerende direktør Peder Stedal, der bedre end de fleste ved, hvad danskerne ønsker sig til jul.

”For mange danskere er julen en anledning til at købe nogle af de lidt mere eksklusive elektronik-produkter, som de måske har gået og overvejet i løbet af året. Det ser vi tydeligt på salget. Uden at ødelægge overraskelsen kan jeg vel godt afsløre, at der under manges juletræer vil ligge især nye tablets, spillekonsoller og smartphones,” siger Peder Stedal.

iPad Air, PlayStation 4…og en masse film

Men det er ikke kun tablets som den nye iPad Air eller nye spillekonsoller som PlayStation 4, der ligger højt på danskernes ønskelister. Også fladskærme fortsætter med at være populære som gaver til hele familien. Og i år er mulighederne mere spændende end nogensinde før, fortæller Peder Stedal.

Ipad Air

Ipad Air

”Mange køber ny fladskærm op til jul, fordi det er en mulighed for at nyde den nye skærm sammen med hele familien i juledagene. Der kommer typisk også en masse godt fjernsyn, så julen er et oplagt tidspunkt at anskaffe sig en ny fladskærm, og i år er tv-modellerne utrolig spændende,” siger Peder Stedal.

Mandelgaven er ofte en DVD-film

Selvom mange har spået DVD- og Blu-ray-filmenes snarlige død, så fortsætter de med at være ekstremt populære op til jul, fortæller Peder Stedal, der især fremhæver at mange ser dem som perfekte mandelgaver.

”Film på DVD eller Blu-ray er virkelig populært i juletiden både som julegaver, kalendergave og mandelgaver, så vi sørger altid for at have et stort udvalg hjemme med alt lige fra de kendte tv-serier til de store biograf-udgivelser,” siger Peder Stedal.

Han fortæller videre, at Elgiganten i år har glæden af at kunne præsentere den gamle klassiker ”Bjergkøbing Grand Prix” på Blu-ray som den eneste forhandler i Danmark.

”Helt eksklusivt for Elgiganten sælger vi kultklassikeren Bjergkøbing Grand Prix, og den er lynhurtigt blevet en af vores mest solgte titler her op til jul,” siger Peder Stedal.