At finde en god prestashop udvikler, til udvikling af specialfunktioner til min prestashop, er ikke noget større problem. Men det er det at finde den helt rigtige.

Hvis man kigger på prestashops officielle hjemmeside er det nemt at finde en prestashop programmør eller en prestashop ekspert. Men de er ikke billige.

Jeg kender godt den lange og kedelige sang med “Du får hvad du betaler for” eller den endnu mere kedelige “kvalitet koster”, det er ikke fordi jeg ikke vil betale men jeg vil bare være sikker på at jeg ikke køber guld for dyrt.

Jeg har nu de sidste 5 år brugt Prestashop systemet til min webshop, og har været meget tilfreds. Men jeg er nu, kommet til det punkt i min webshops udvikling, hvor standart ikke er godt nok, der skal som man siger noget mere til. Der skal nogle helt specielle prestashop moduler til.  Disse moduler kræver specialudvikling, da de ikke findes allerede.

Derfor har jeg nu brug for en rigtig god pålidelig prestashop programmør eller en prestashop udvikler hedder det jo nok hvis det skal være rigtigt. At lave moduler/funktioner til Prestashop medfører som regel ikke de helt store problemer..

Men jeg har lært at af erfaring, at når man får udviklet eller programmeret funktioner/moduler til sin hjemmeside eller webshop, er det egentlig ikke selve programmeringen der er det vigtigste. Det vigtigste er dokumentationen.

Med dokumentationen mener jeg at prestashop programmøren skal skrive ned hvad han laver og hvordan det virker. Det er hvad man kan kalde for en brugsanvisning for det han har lavet. Dette er vigtigt i det tilfælde at det på et senere tidspunkt skal en anden prestashop udvikler indover og rette noget til.

Det at se om et bestilt stykke programmerings eller udviklingsarbejde virker er meget nemt og ligetil, man kan sige enten virker det eller osse virker det ikke og det ser man med det samme på hjemmesiden eller webshoppen.

Jeg havde ledt længe, uden det store held. Jeg kunne ikke finde en prestashop programmør jeg havde tillid nok til at ville give opgaven, med at udvikle moduler til min webshop.

Det var lige indtil at jeg fortalte en af mine bekendte om mit problem, med ikke at kunne finde pålidelige folk.

Det viste sig at min bekendte, som også selv har en prestashop kunne hjælpe. Han anbefalede mig det firma han selv brugte. Han sagde at de var virkelig gode, og han kun havde været tilfreds i de 5 år han havde brugt dem.

Jeg kontakte firmaet, websitesupport.dk hedder de og talte med en der hedder Søren. Udover at han var ejeren af firmaet, kunne jeg med det samme høre at han var en sand prestashop ekspert.

Jeg fortalte Søren hvad jeg skulle jeg skulle have lavet, han sagde at det var ikke noget problem, han kom endda med et par ekstra ideer til hvordan man kunne gøre mine egne ideer endnu bedre.  
Jeg fik næsten et chok da jeg hørte hvad det skulle koste… det var halv pris af hvad det billigste tilbud jeg havde fået indtil da, og det var endda med bedre funktionalitet.