Har du en virksomhed så har du sikkert også gået med tanken om, at du skal have dig en hjemmeside. Langt de fleste virksomheder har i dag en hjemmeside, og er typisk noget af det første får lavet når de starter op, hvilket der er mange gode grunde til.

I dag fungere en hjemmeside til virksomheder som mange forskellige ting, nogle bruger måske deres hjemmeside som en shop til at sælge deres vare på, andre bruger det bare til en simpel informationsside.

Der er mange muligheder for at lave en rigtig fed firma hjemmeside til forholdsvis få penge.

Lav din egen firma hjemmeside

Mange nystartede vælger at spare penge i starten på, at få udviklet deres hjemmeside og laver derfor deres side selv. Der er mange forskellige systemer på markedet som tilbyder, at man kan lave sin hjemmeside forholdsvis simpelt, hvor de eneste penge man skal investere egentligt bare er de penge, som webhotellet nu koster.

Det er typisk et par hundrede kroner om året, hvilket for de fleste ikke er det, som vælter deres budget. Især når det kommer til de helt simple informationssider er det blevet utroligt populært at lave helt simple informationsside i det populære hjemmeside system, WordPress.

WordPress kan køre på alle webhoteller som understøtter PHP og MySQL, som er motoren bag hele hjemmesiden. PHP og MySQL kan sammenlignes lidt med motoren og gearkassen i en bil. Uden dette kan man ikke rigtig køre med WordPress, hvilket er derfor at langt de fleste udbydere tilbyder dette i dag.