For det første bliver hår extensions ikke lavet men de bliver påsat, og det bliver de af en extensions frisør. Nu når det er blevet sat på plads så lad os se på hvordan de så bliver sat på.

Der er flere forskellige metoder, man kan i flæng nævne hot fusion, cold fusion, hot pot, clip on og så videre listen er lang. Men hvilke metode er den bedste? Det er egentlig meget smag, behag og temperament der afgøre hvad man syntes bedst om, alle har deres favorit metode.

Hvis du spørger en ekstensions frisør hvilke metode der er den bedste vil de fleste nok sige hot fusion, det er i hvert fald den de fleste bruger hvis kunden ikke har andre ønsker.

Hot fusion er selvfølgelig Engelsk og oversat betyder det “varm sammen lægning”. Det foregår på den måde at ekstensions frisøren har en lille skål med voks der er opvarmet så det er flydende, så dyppes den hår tot der skal sætte på i det flydende voks derefter bliver totten så og sige limet på det eksisterende hår.

Hot fusion er en af de mest holdbare metoder man kan bruge til at sætte hår extensions på med. Man regner med at med hot fusions metoden holder en påsætning af hair extension i cirka 3 månder.

Ud over at metoden er meget holdbar så er det også den metode man ser mindst, man skal virkelig se godt efter for at se at der er blevet påsat ekstra hår.

Hvis du vil vide mere om de forskellige metoder man bruger, og hvad fordele og ulemper der er ved dem og hvis du også vil se hvad de forskellige metoder koster, så kan du med fordel klikke på linket til slut i artiklen som vil tage dig til en af de extensions frisører der ved mest om hair ekstension i København.

Klik her og lær alt om hår extensions