Markedet for elcykler er på vej frem, og teknologien er i rivende udvikling. Elcykler er ikke længere bare for de få, der ikke orker at cykle op ad bakken. Den er nu for alle, der ønsker et ekstra boost i hverdagen. Det kan dog være svært at vælge, hvilken elcykel man skal starte med så her et lille overblik.

Elcykler fås i dag i mange varianter. Der er både herre- og damecykler, elmountainbikes og ladcykler. Det kan derfor være svært at vælge, hvilken cykel der egentlig passer bedst til ens behov. Du kan roligt begynde med at se på motoren, da det ofte er den, der afgør, om det er en cykel, der er værd at købe.

Frontmotor eller centermotor?

Når du skal vælge elcykel, er det en god idé at vide lidt om, hvad det er man køber. Elcykler kommer enten med frontmotor, der sidder på skrårøret lige bag forhjulet, eller en centermotor, der sidder på bagagebægeret. Hvor en frontmotor hele tiden kører, så reagerer centermotoren først på, at du træder i pedalerne.

Overvej en elcykel med centermotor

Flere cykeleksperter mener, at frontmotoren er på vej ud af markedet, så derfor er centermotoren et godt valg for fremtiden. Til kvinderne få blandt andet en Corwin elite pro dame elcykel med markedets stærkeste centermotor. Med et kraftigt batteri sikrer du, at du ikke løber tør for strøm, hverken på vej hjem fra arbejde eller på din søndagstur. Til mændene er en Corwin elite pro herre elcykel måske lige det, der har manglet derhjemme. Den har ligesom damecyklen monteret en centermotor og et batteri med en lang rækkevidde.

Find din elcykel i dag

E-bikes har showrooms i København, Århus og Aabenraa. Her kan du booke en tid og komme ned og høre nærmere om fordelene ved at investere i en elcykel. Der er også mulighed for kvit og frit at prøve den, inden du køber.