Da jeg var færdig på HF gik jeg direkte i lære i en butik. Egentligt ville jeg gerne have været i en tøjbutik, men jeg endte med at komme i lære i en elektronikbutik. Jeg havde aldrig været særlig god til elektronik og jeg forstod mig ikke rigtigt på det, men jeg havde fået pladsen, fordi de gerne ville have flere kvindelige ansatte. Jeg havde nu ikke tænkt mig at klage, for det var sært at få en læreplads. Jeg meldte dog hurtigt ud til kollegerne, at jeg ikke var særlig god til elektronik, og derfor blev elektronisk tilbehør mit område. Hver gang der kom en kunde ind, der gerne ville kigge på iPad Pro cover eller iPad mini 4 cover, var det mit job at få solgt et. For det meste gik det rigtig godt, og der var en hel måned, hvor jeg hver dag enten fik solgt et cover til iPad Pro eller et cover til iPad mini 4.

Nye varer

Da iPhones kom frem fik vi pludseligt mange nye varer, som jeg skulle stå for at kende og sælge videre. I starten var det lidt svært, men jo flere iPhones der kom og jo flere varer vi fik jo lettere blev det. Da iPhone 6s kom ud, var jeg lidt af en ekspert og kunne derfor let sælge iPhone 6s cover. Jeg kunne særlig godt lide udseendet på et cover til iPhone 6s apple og anbefalede det derfor altid, når folk kom ind og ledte efter et cover til iPhone 6s. Jeg vidste dog godt, at der var forskel på folk, og derfor foreslog jeg altid unge piger at købe et etui til iPhone 6s, sådan at de selv kunne bestemme baggrundsmotivet og kunne skifte det når de ville. Jeg foreslog også altid unge fyre at købe et iPhone 6s læder cover, da det så meget mere stilet og forretningsmandsagtigt ud.