For 3 dage siden var jeg en tur nede på den Røde Plads på Nørrebro.

Her blev jeg konstant passeret af folk på motoriserede løbehjul og cykelstierne var overrendt med motoriserede køretøjer fx el cykler, elektriske skateboards og elektriske løbehjul. Først blev jeg lidt forskrækket og forstod ikke helt hvad det var og hvorfor det var sådan! Det var særligt de unge mennesker der kørte rundt på løbehjul, men kostede sådan nogle løbehjul ikke en masse penge at købe. Jeg spurgte en ung mand, og han sagde det bare var noget han havde lejet. Faktisk tilføjede han, at han kørte gratis da han havde fået en rabatkode.

Da jeg kiggede nærmere efter så gik der nogle mærker igen på de her løbehjul, som de unge kørte på! Måske skulle jeg selv prøve disse fartøjer, tænkte jeg så. Jeg fandt faktisk ret nemt en app dvs et program på min mobil som kunne bruges til nogle af de her løbehjul. Og rigtig nok man kunne benytte en kampagnekode. Så derfor søgte jeg hurtig på bonuskode til circ, som var den app eller det software jeg havde fået ind på min telefon.

Det tog ikke lang tid så kørte jeg gratis rundt på et elektrisk løbehjul, da kampagnekoden virkede fint. Der er flere steder på nettet hvor de havde rabatkoder til el-løbehjul men der hvor jeg fandt en liste af rabatkoder, der var der også en del andre sjove kampagnekoder man kunne benytte. Det var faktisk en pænt stor oplevelse!

Byen for kroppen

Men en muse i ryggen begyndte jeg at tænke oplevelser i storbyens rum på en helt ny måde. Jeg fandt en parkeringsplads i gåafstand med en ny ParkMan rabatkode, – den havede jeg også fundet på nettet. Derefter gik jeg videre til turens mål – nemlig en skaterpark! Hvad siger du så? Her kom der fuld knald på de sanselige oplevelser da jeg blev iført inliners, som er en slags rulleskøjter. Ved inliners er der kun en række hjul. Det er derfra navnet inliners kommer fra, da hjulene står “in line”. Det er ganske sjovt, og selvom jeg var pakket ind beskyttelsesudstyr til håndled, knæ og albue – kombineret med den flotteste sortglinsende cykelhjelm, så endte jeg alligevel i asfalten og pådrog mig et par hudafskrabninger.

Det skete første gang, da jeg endelig fik taget mod til mig og strøg hen til den lille rampe med hævet pande, men da jeg var en 1 meter fra den, så var der ikke mere mod tilbage og jeg gik i panik og resultatet var naturligvis at jeg styrtede.

Efter jeg havde sundet mig lidt var der et par unge drenge der råbte på mig om jeg kunne tænke mig at spille med i deres kamp da de ikke selv var nok til at starte en kamp. Det var en kamp i noget der hedder floorball. Det er en sjov mellemting mellem fodbold og ishockey, og selv om det var sjovt, så er jeg bange for jeg ikke var et naturtalent til floorball og jeg tror, at drengene på det hold, som jeg spillede med på fortrød at jeg spillede med dem. Målene blev i hvert fald ved med at gå i mod os men det var underholdende at prøve Floorball.

Jeg er blevet så inspireret, at jeg nu har sat mig for at prøve følgende: At sende pile afsted med flitsbue for at udleve middelalderlivet i det hektiske moderne storbyliv, hoppe rundt og udnytte kroppen med parkour og Streetmovment på Vesterbro, prøve at anvende legetøjs guns udendørs på Hardball Heaven banen i Hillerød og så kunne jeg også godt tænke mig at spille keglefodbold i Dragør.