Microsoft-Azure-Logo

Microsoft Azure er et forholdsvis nyt tiltag som Microsoft Corporation nu udbyder. Efter internettet indtog bliver mere og mere arbejde gjort i skyen, hvor man kan have adgang til alt materialet 24/7. Microsoft Azure har til formål at løse det stigende behov fra virksomheder om serverkapacitet, samt efterspørgslen på regnekraft som kan udlejes efter behov. Ved at Outsource sine virksomheds server-kapital til en af Microsoft Azure Data Farme, kan man leje processorkraft og lager størrelse efter behov i takt med virksomhedens vækst. Derudover mindsker det risiciene for jeres virksomhed at i ikke skal investere store likvide midler i servere-systemer, IT-udstyr og derfor ikke binder store likvide kapital i udstyr som bliver afskrevet med tiden.

Security og datasikkerhed er et andet aspekt, at i ikke skal investerer meget tid på at opdatere og vedligeholde programmerne samt Microsoft har eksperter til at holde styr på indgang til dine data. Energi og tid er nogle af de eftertragtet ressourcer som skal styre for at få succes med sin virksomhed. Herunder at købe andres tid til at løse opgaver for dig så du spare tid og energi, som du i stedet kunne bruge på at løse andre problemer som en tredjepart ikke kan løse for dig.

Hos Automize rådgiver vi og kommer med forslag til løsninger som vil optimer din værdikæde og din organisation. Dette vil gøre din virksomhed mere konkurrencedygtigt i forhold til dine konkurrenter og skabe et bedre arbejdsflow, samt fjerne det unødvendige processer så downstream processen bliver mere strømlinet. Vi er eksperter i it-løsninger og kan tilbyde løsninger indenfor de største IT services som udbydes for virksomheder. Hvis i er interesseret i at høre nærmere, er i velkomne til at tage kontakt til os og høre hvordan it-løsningerne kan blive integreret i din virksomhed.