Hvad er PrestaShop?

PrestaShop er en open source e-handelsløsning, dvs. gratis web shop system, der bruges frit af mere end 275.000 online butikker over hele verden. Det leveres med mere end 320 funktioner, der er omhyggeligt udviklet for at håndtere en webshop virksomhed mest effektivt. Alle shoppens grundfunktioner er helt gratis.
Skulle du have brug for yderligere funktioner eller integration findes der moduler man kan tilkøbe, eller der er mulighed for at få dem udviklet.

PrestaShop er gratis software som er leveret under GNU General Public License og officielt startet i august 2007 for små og mellemstore virksomheder. Systemet, der er baseret på Smartly-skabelonen, bruges i dag af mere end 275.000 butikker over hele verden.

PrestaShop blev endda tildelt titlen på Best Open Source E-Commerce Application i Packt 2010 Open Source Awards og Best Open Source Business Application i 2011 Open Source Awards.

Det understøtter forskellige betalingssystemer som PayPal, Google Checkout, Payments Pro via API, Authorize.net og Skrill. Du har også mulighed for at integrere danske betalingsløsninger som Epay, Nets, Pensopay med flere. Den bruges på Apache webserver 1.3 eller nyere, med PHP 5.6 eller nyere og MySQL kører på den.

Omkring 41 sprog er tilgængelige, men kun engelsk og fransk har fuld støtte i alle versioner. I admin panelet bruges AJAX udbredt i softwaren. Modulblokke kan nemt tilføjes til online-butikken for at levere med ekstra funktionalitet.

Der er flere danske webbureauer der arbejder med Prestashop, en af dem med mest erfaring er Websitesupport.dk

prestashop udvikler

prestashop udvikler