Ved du allerede nu at din næste ferie skal foregå langt væk hjemmefra, så kan du måske spare lidt penge på rejsen ved at læse med her, for det behøver ikke at koste den pris som du i første omgang lige ser når du undersøger dine rejsemuligheder.

Du får 10 EUR i rabat, hvis du booker for første gang med Omio

Det kan være dyrt at holde ferie og derfor er der ikke noget i vejen for at undersøge om der er nogle særlige muligheder for at gøre det hele lidt billigere. Med Omio discount codes er du rigtig godt på vej til at spare penge, helt uden at det behøver at være besværligt.

Når du bruger Omio app’en til at planlægge hele din rejse tur/retur, kan du i første omgang finde det bedste tilbud der er på den aktuelle rejsedato, når du får listet de mange muligheder op for næsen af dig, men du kan faktisk spare endnu flere penge, hvis du blot bruger rabatkoden: ”tobiah3u918r”, for med den får du 10 Euro i rabat på din første booking gennem Omio.

Få råd til de vigtige ting til rejsen. Foto: Unsplash

Der er flere måder at spare penge på rejsen

Omio er klart lettest at benytte som en app og den kan hentes uanset om der er tale om Android- eller OIS-styresystem. Med denne app kan du spare pengene på mange måder hvor de to ovenstående metoder er rigtig smarte at kombinere allerede på din første booking, men der er faktisk flere måder at spare penge på rejsen.

Er du studerende vil du kunne få en studierabat på 5% på alle dine bestillinger. Det vil altså sige at hvis du allerede har benyttet dig af Omio og ikke længere kan få rabatten med de 10 EUR, så vil du stadig kunne få 5% af din bestilling foræret i studierabat. Der er desuden altid gode tilbud at hente når du rammer ind i Black Friday, så måske det skal være i denne forbindelse du finder årets kommende rejser.