Der er ingen tvivl om, at Jeff bukser virkeligt er fede at se på, og at de er endnu federe at eje. De er dog normalt så dyre, at jeg kun har råd til et par af gangen. Det er jeg lidt træt af, for det er helt klart en kæmpe fordel, og mange gange så kan du jo også godt regne med, at dine muligheder virkeligt kan klare det meget bedre, end du sikkert lige har været klar over. Det er altså ikke dumt, og hvis du ikke kan give mig ret i dette, så kan du virkeligt også godt regne med, at der virkeligt er mange flere muligheder fremover. Det er altså optimalt, og jeg håber da helt klart også bare, at du snart har regnet ud, hvad dine muligheder rent faktisk er. Det er altså ikke dumt, og mange gange så skal du også bare sørge for, at give mig ret i dette med det samme. Det er altså optimalt, og jeg håber da helt klart også bare, at du snart har regnet ud, hvad dine muligheder rent faktisk er, for at få så billige Jeff bukser et andet sted.

De billigste Jeff bukser

Jeg er i hvert fald overbevidst om, at du ikke vil kunne finde lige så gode og billige Jeff bukser et andet sted. Det er også derfor, at jeg da vil anbefale dig, at slå til med det samme. Det vil du i hvert fald ikke fortryde, og jeg er sikker på, at du også godt kan forhandle dig til en god pris. Det kræver dog at du er lidt fræk, men hvis du ikke har noget imod dette, kan du også begynde at prutte om prisen for to eller måske tre par Jeff bukser. Så vil du nemlig også kunne spare en masse penge, og det er virkeligt noget af det fedeste ved, at købe Jeff bukser inde på linket foroven.